söndag 28 november 2010

SWEDEN IN KRABI

Krabi är superfint! Vi gillar verkligen stället vi bor på också, det är omringat av träd och växter och man bor i sin egen lilla bungalow. Det tar mindre än 10min att åka ut till stranden med bussen från resorten som är gratis. Vi har inte varit inne i Krabi town än men det kanske kommer senare..
Det enda som var väldigt tråkigt med det här stället är att det är så himla turist-förstört. Och då har vi ändå hört att Phuket ska vara värre. Vi träffade en kvinna från USA som varit där och sa att det var jobbigt med alla thailändare som haffar en och vill att man ska köpa allt.
Vi har redan upplevt en del jobbiga thailändare här som också blir sura om man inte köper nåt. Chocken var när vi blev kallade "jävla smålänningar" när vi inte ens hade stannat och pratat med dem. Det enda vi sa var "no thanks". Massor med locals pratar lite smått svenska och typ var tredje person man ser på gatan är svensk. Det är inte precis vad vi vill ha just nu.

Vi vill inte heller köpa pyttipanna som de serverar på vissa restauranger. Varför fan skulle man vilja äta det här? Vi bor i pyttipanna-landet! Vi kan äta det varje dag hemma. Usch. Skittrist att det är så sabbat här. Det är som att vara hemma med lite bättre väder. Vi kan både prata svenska med folket, äta pyttipanna köpa en aftonbladet och äta svenskt godis till det.

Här är vår egna lilla bungalow.

Är det nån som är avis?

Kanske inte nu längre, eh?

In mot land är stranden full att krossade snäckskal.

2 kommentarer:

  1. Tja, vill ni inte ha pyttipanna och svenskt julbord så finns det ju alternativ... åk till Koh Tao på östkusten istället.

    SvaraRadera
  2. Jonna och jag är avis! fast nu ska vi göra norrköping :D gå på rockfest! vi saknar dig emma!

    SvaraRadera