fredag 11 juni 2010

MR PINK

Hej nära och kära.
Nåt nytt som ni inte vet om är att Emma har en halv-stalker! Steg ett upp på kändisskalan.
Ne, men det är så att det har kommit en indiskt kille lite titt som tätt till hennes jobb. Första gången var för att köpa cappuccinos och sedan blev det fler och mer regelbundet.
Han är trevlig och så, dock ganska svår att förstå ibland på grund av accenten. Fröken Emma försöker vara trevlig mot alla sina kunder. Klart man kan småprata ibland.
Han har också frågat om de ska ta en fika eller nåt nån gång. Emma säger "öh.. eh.. nja, jag är ganska upptagen och jag jobbar mycket och så..". STOR HINT där!

Men i alla fall, han fortsätter att komma dit bara för att köpa sina cappuccinos. Det är ju ok.
Dock blev det lite freaky när han helt spontant ringde till Emmas jobb (eftersom han inte har mitt nummer, tackolov!). Några dagar senare (igår) kom han förbi och hade med sin en rosa liten bag med två inslagna presenter i. WTF?
Emma säger nej hundra gånger och att hon inte vill ha nåt. Frågar hundra gånger varför han skulle köpa något över huvud taget. (Vi känner inte varandra, det här är obehagligt!)
Han säger att han bara ville det. Bagen ligger kvar på Andersen's och kommer förmodligen kastas. Vill absolut inte ta emot nåt från numera skumma främlingar. Den erbjöds såklart att ges tillbaka men skulle tydligen hellre kastas. Folk är skumma.


Nyfiken som Emma är så öppnade hon försiktigt båda sakerna och hittade två rosa glittriga örhängen som en femåring skulle gillat samt en vit vanlig kofta.
Förseglade paketen igen så att allt såg oöppnat ut.

Hoppas ni har en bättre dag på jobbet.

2 kommentarer:

  1. Emma, be careful! Man vet aldrig vad människor kan ta sig till. Tänk om han förföljer dig på väg hem. Be careful!
    Puss&kram

    SvaraRadera
  2. Sluta se så söt och vara så trevlig! man ska inte alltid vara för trevlig mot folk! och man ska inte vara trevlig när man säger till dem heller!
    Jag håller med din syster!

    SvaraRadera