torsdag 18 november 2010

GOODBYE CAIRNS

Runt 11pm igår sa vi hejdå till Amy som var snäll nog att köra oss ut till flygplatsen även att hon skulle upp innan 6.ooam och jobba nästa dag. Thanks heaps, Amy! Vi kommer sakna Amy och Mira massor. Fröken Emma kommer sakna sina jobbarkompisar massor. Candice grät när vi skulle säga hejdå igår. Usch, det är jobbigt men samtidigt så himla weird att veta att man kanske aldrig ser varandra igen. Det är ju inte varje dag man flyger iväg till Australien. Mr Christian kommer sakna sina poker-buddies som han har träffat nu x antal kvällar i Cairns.

En av stammisarna på Emmas jobb (en halv-snäll-halv-creepy gammal man) sa att han skulle komma förbi och ge henne en present men han kom för sent, hon hade redan slutat. Men Candice var snäll nog att ta hand om den och lämna den till oss. Antar att det är nån prydnadsgrej/drömfångare? No idea. Men tanken var fin.
Den lämnades dock kvar i Cairns, vi hängde upp den i ett träd. Den hade nog bara gått sönder i väskan..


Efter det hämtade vi upp ett paket från finaste Zelda-pandan (Emmas vän) som skickade omtankar i form av kexchoklad (I LOVE!) och lakrits-plopp mm till hennes födelsedag. De fina tankarna kom även från finaste vännerna Karin och Micha-Micha (usch, vad man saknar sina vänner nu). Thanks, my darlings!

1 kommentar: