torsdag 25 november 2010

SUIT UP!

Har under den första veckan i Bangkok gjort tre besök till en tailor. Några provningar och efter ungefär tre timmar totalt hos tailorn är jul och nyårs-outfiten fixad! Som en viss Barney Stinson skulle ha sagt. Den här julen kommer bli legen-, wait for it, dary! Legendary!

Första provningen. Mätning pågår!

Under andra provningen. Skjorta och byxor.

Färdig suit!

Färdig suit, skjorta och slips! Total kostnad 7000 Baht. (Ca 1700kr)

Link testar om kostymen kan hålla henne varm om kvällarna när Christian tvingas agera gentleman för att hålla henne varm.

4 kommentarer:

  1. Vill också tillägga att man kan bli grovt lurad på massa såna här liknande ställen, finns hur många som helst. Men vad vi har läst så ska en bra suit inte gå på mer än 7000THB. Och man ska absolut inte skjuta upp att fixa en suit eller klänning till sista dagarna innan man åker för då är risken stor att du inte blir nöjd och du har dessutom ingen chans att fixa det. Det är heller ingen refund så det är viktigt att bli nöjd och få värde för sina pengar!

    SvaraRadera
  2. Sjukt najs! Jag vill med ha... Kan jag med få...?

    SvaraRadera
  3. Bangkok för 10 år sedan: Två tjejer skjutsas runt till diverse tempel i en tuk tuk. Plötsligt vill föraren köra oss till en "kompis" som har ett skrädderi. Okay, vi åkte dit och bläddrade pliktskyldigt bland bilderna och nöp i några tyger innan vi meddelade att vi inte var intresserade. Vips var vi utsparkade på gatan. Och vips försvann vår tuk tuk-förare. Han gick visst miste om provision eftersom vi inte handlade något. Är där stod vi, en förvirrad svensk 24-åring och en lika förvirrad japansk tjej i samma ålder. Någonstans i Bangkok. Oklart var. Det var spännande. :-)

    SvaraRadera
  4. oj oj oj...va snygg du e christian;)...emmy ska sno din kostym;) /ryssen;p

    SvaraRadera