söndag 25 juli 2010

GOOD MORNING CAIRNS

Så här såg våran resa till Cairns ut:
Emma stannade upp hela natten. Christian fick sova i 1,5h. Allt var packat och klart lite innan 2.00am. Vi städade grillen tillsammans i badkaret för det var det enda som var kvar att fixa innan vi skulle sticka. Badkaret blev väldigt messy, som tur är lyckades vi få bort alla sotfläckar (det höll på att bli stressigt där!). Vi klädde på oss och lämnade kvar nycklarna till Kaye och Jakob som med familjen skulle sticka nästa morgon istället med sin bil. Vi tänkte ta bussen till stan för att det skulle bli billigare att ta en taxi sen. Taxi skulle förmodligen gå på $50.. Ouch.
Vi missade precis bussen. Damn. Så Christian haffade en taxi. Bra chaffis. Han körde snabbt och tog den snabbaste vägen. Det gick på ca $39. Inte illa!
På flygplatsen var vi påtok för tidiga eftersom att vi hade online-incheckat (därav de tråkiga bilderna). Själva flygresan tog ca 3h, och vi halvsov hela tiden och fick halvnackspärr.
Väl i Cairns är det jättevarmt och riktigt fuktigt. Höga berg och regnskogar. Vi ska upptäcka staden mer och såklart allt häftigt runtomkring! Cheers!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar