fredag 1 oktober 2010

JOSS BLUE SKY

Torsdag och Emma slutade vid 12.00pm. Skönt. Vi gick för att fixa tax back igen men de hade stängt. Igen. Vi var 6 min sena. Oh well, det får bli nästa gång. Bara man ser till att fixa det innan den 31 oktober så är det lugnt. Annars är det ganska surt. Men för oss vore det skönt att få det fixat så snabbt som möjligt så vi kan boka resan hem och hotell och sånt i Asien.

Istället gick vi runt på stan lite och fixade lite andra saker. Lite vykort fick följa med hem också. Inget är skickat från Cairns än kom vi på.
Christians nya bro Joss hittade vi idag jobbandes på ett ölbryggeri som heter Blue Sky. Mr Christian sökte även jobb där ifall de kanske har några lediga platser. Joss och Christian var ute i onsdags på Blue Sky och Christian fick testa på massa nya ölsorter. Lucky him. Vi vet inte hur mycket rabatt Joss får på drickan där men det måste vara bra för han var den som beställde nästan allt och skrev bara upp det på sin nota.
På lördag är det October Fest och då ska vi träffa honom igen och se vad Cairns har att bjuda på på hösten (vår för dem).


P.S Sätter man ut julpynt redan? Vi gick runt på ett stort shopping mall, kan jämföras med stora Åhlen's, och hittade massa julpynt. Är det inte lite tidigt..?

1 kommentar: