måndag 18 oktober 2010

LONG TIME NO SEE

Ursäkta att vi varit lite dåliga med uppdateringarna det senaste. Vi hade använt upp hela vårt mobila bredband och var lata med att skaffa nya GB.

Vad har då hänt under veckan som gått?

Christian har fått jobb!

Ingen bra bild men i alla fall i full mundering. Jobbar som säljare för austar-tv (ungefär som boxer eller viasat i Sverige)

Dykt barriärrevet!

Helt klart annan dykning här än när man tog sitt dykarcertifikat på den svenska västkusten för ca 5 år sedan. Dagen kunde ha varit lite soligare. 10m sikt i vattnet var helt ok dock och man kunde fortfarande njuta av allt vackert.

Ready, Set and Go!

Vi hittade Nemo.

Och många andra färgglada fiskar och koraller.

Några reefsharks hade hittat en död sköldpadda som de kalasade på där vi dök. Tyvärr skrämde alla snorklare iväg dem ganska fort. Ett urätet skölpaddsskal låg kvar på botten dock. Det plockade vi upp och tittade på. Väldigt intressant!

Allt som allt var denna utflykt en av de absoluta höjdpunkterna under australienresan. Barriärrevet är fantastiskt vackert och kanske blir det fler dykäventyr på vägen hem. Ska åka via Thailand och Kina och vi har hört att dykningen i Thailand ska vara mycket bra.

Cheerio!

1 kommentar:

  1. Jag dök på Koh Tao och på Phi Phi när jag var i Thailand - så fantastiskt vackert! Rekommenderar det verkligen! På Phi Phi kan man göra adventure dives och simma runt bland skeppsvrak, cooltcooltcoolt.

    Ps. I love att ni äntligen har uppdaterat!

    SvaraRadera